Τρόπος και κόστος Αποστολής (Εντός Ελλάδας)

Όλες οι αποστολές γίνονται μέσω των ταχυμεταφορών «ACS Courier». Το κόστος αποστολής είναι 3,00 ευρώ για δέματα έως 2 κιλά και 1 ευρώ έξτρα για κάθε επιπλέον κιλό.

Για βαρύτερες παραγγελίες χρησιμοποιούμε μεταφορικές εταιρίες σε συνεννόηση με τον πελάτη, ανάλογα με τον τόπο προορισμού.

Τρόπος και κόστος Αποστολής (Εξωτερικού)

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται μέσω Ελληνικού ταχυδρομείου  ΕΛΤΑ. Οι τιμές αποστολών εξωτερικού με ταχυδρομείο (με κωδικό αναζήτησης) είναι 7,50 ευρώ για δέματα μέχρι 250 γραμμάρια, 11 ευρώ για δέματα από 251 γραμμάρια έως 500γρ, 15,50 ευρώ για δέματα από 501 γραμμάρια έως 1 κιλό, και 26 ευρώ από 1 κιλό έως 2 κιλά.

Χρόνος Αποστολής (Εντός Ελλάδας)

Ο χρόνος αποστολής συνήθως είναι 1-3 εργάσιμες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης. Σε δυσπρόσιτες περιοχές όπως τις ορίζει η ACS φτάνει τις 5 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες συνήθως έρχονται νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο παράδοσης, αλλά εμείς ορίζουμε αυτό το χρονικό περιθώριο για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα καθυστερήσουμε την παραγγελία σας.

Χρόνος Αποστολής (Εξωτερικού)

Ο χρόνος επίδοσης εξαρτάται από τους χρόνους διακίνησης στο εσωτερικό της χώρας προορισμού, όπως αυτοί ορίζονται από την Ταχυδρομική Υπηρεσία της κάθε χώρας.

Περιορισμός Ευθύνης

Όταν ολοκληρώνετε μια παραγγελία πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι ο χρόνος παράδοσης της υπολογίζεται βάσει των εργάσιμων ημερών. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζονται τα Σαββατοκύριακα, οι επίσημες αργίες, καθώς και η μέρα που το πακέτο παραλαμβάνεται από τον courier. Οι χρόνοι αποστολής ποικίλλουν και το Let’s Print  δεν είναι υπεύθυνο για καθυστερήσεις που προκύπτουν από τη μεταφορική εταιρία, από απεργίες ή διαδηλώσεις που δυσκολεύουν την πρόσβαση, από τις καιρικές συνθήκες ή ζημίες που είναι αποτέλεσμα της καθυστέρησης αυτής. Επίσης, η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει λόγω απρόβλεπτων συνθηκών της μεταφορικής υπηρεσίας, βλάβης του εξοπλισμού, ασθένειας κ.λ.π. Η ευθύνη του Let’s Print περιορίζεται στην προετοιμασία της παραγγελίας σας και την παράδοση της στον courier για την αποστολή. To Let’s Print δεν ευθύνεται για ζημιές που προκύπτουν από την αποστολή της μεταφορικής εταιρίας. Οι ημερομηνίες άφιξης της παραγγελίας σας υπολογίζονται προσθέτοντας τον χρόνο της εκτύπωσης και αποστολής. Παρακαλούμε κατανοήστε ότι οι χρόνοι παράδοσης αποτελούν εκτιμήσεις και όχι εγγυήσεις. Παρόλο που κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να έχετε το προϊόν σας μέσα στα αρχικά εκτιμώμενα χρονικά πλαίσια, υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορούν να βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας και μπορούν να επηρεάσουν τις εκτιμήσεις αυτές.