Το letsprintcrete.com διαθέτει τους εξής τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή

Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη μόνο για παραδόσεις που αφορούν την Ελλάδα. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,00€ επιπλέoν στα έξοδα αποστολής.Με την αντικαταβολή, έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε κατά την στιγμή της παράδοσης.
Διατηρούμε το δικαίωμα να σας ζητήσουμε να γίνει προπληρωμή της παραγγελίας ή κάποια προκαταβολή όταν το κόστος της παραγγελίας είναι άνω των 40€  ή το σχέδιο είναι φτιαγμένο ειδικά για εσάς

Πιστωτική κάρτα ή Χρεωστική κάρτα

Πραγματοποιήστε ελεύθερα και με ασφάλεια τις συναλλαγές σας, γνωρίζοντας ότι το letsprintcrete.com δεν κρατάει τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικης σας κάρτας. Σε συνεργασία με τα συστήματα της Εθνικής Τράπεζας έχουμε ενεργοποιήσει μια υπηρεσία με την οποία μπορείτε πολύ εύκολα και με ασφάλεια να συμπληρώσετε τη πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα πληρώνοντας τη παραγγελία που δημιουργήσατε.

PayPal

Με την επιλογή πληρωμής μέσω paypal, μεταφέρετε το καλάθι αγορών σας στο σύστημα του PayPal έτσι ώστε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας και να πληρώσετε εύκολα και με ασφάλεια.

Κατάθεση στην τράπεζα

Επιλέγοντας την κατάθεση στη τράπεζα ολοκληρώνετε κανονικά την διαδικασία της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα letsprintcrete.com, αλλά για να ξεκινήσει να προχωράει η παραγγελία θα πρέπει να καταθέσετε στη τράπεζα το ποσό και να μας στείλετε την απόδειξη πληρωμής σας.

Αριθμός λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: 805/440135-29
ΙΒΑΝ:GR3601108050000080544013529

 

Αριθμός λογαριασμού Eurobank: 0026.0165.70.0200598742
ΙΒΑΝ: GR8502601650000700200598742

Δικαιούχος ΣΜΥΡΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Όλες οι τιμές και τα ποσά που αναγράφονται σε αυτή την ιστοσελίδα  είναι σε Ευρώ (€), εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Όταν ένας χρήστης υποβάλλει αίτηση στην ιστοσελίδα για την αγορά προϊόντων εκτύπωσης, υπηρεσιών σχεδιασμού ή άλλων υπηρεσιών, ο χρήστης συμφωνεί ότι όλες οι χρεώσεις και οι φόροι, αυτόματα θα χρεώνονται στην πιστωτική του κάρτα ή θα καταβάλλονται με μία εγκεκριμένη μέθοδο πληρωμής που θα ορίζει το letsprintcrete.com.

Σε κάθε περίπτωση, η εξόφληση της εκάστοτε παραγγελίας, θα πρέπει να γίνεται με την ολοκλήρωση της αίτησης της από τον χρήστη. Καμία εργασία εκτύπωσης δε θα ξεκινάει αν δεν έχει εξοφληθεί.