Λίγα λόγια για μας…

Η εταιρία Let’sprint αποτελεί μια οργανωμένη οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε τη δράση της το 1991 στους τομείς της εκτύπωσης, της διαφήμισης και της πώλησης. Πιο συγκεκριμένα, ειδικεύεται στην εμπορία ειδών ένδυσης και αντικειμένων με διαφημιστικό στόχο ή για προσωπική χρήση και έπειτα από υπόδειξη του πελάτη,στοχεύει στην ικανοποίησή του με τον τρόπο που αυτός επιθυμεί (λιανική ή χονδρική διάθεση) και συνεργάζεται με εταιρίες εσωτερικού και εξωτερικού που παρέχουν προϊόντα μόνο υψηλής ποιότητας.

Ο πελάτης έχει την ευκαιρία  είτε να σχεδιάσει, είτε να συν-δημιουργήσει με μας πάντα με αμοιβαία επικοινωνία και συνεργασία,είτε να εκτυπώσει την θεματική που επιθυμεί σε μπλουζάκια, φούτερ, τσάντες, κούπες, μάσκες ή όποιο άλλο υλικό υποδείξει ο/η ίδιος/α. Παρέχουμε υπηρεσίες με υψηλή ποιότητα, συνεχή συνέπεια, σταθερή αξιοπιστία, με σεβασμό και εχεμύθεια, με ασφάλεια στις συναλλαγές  σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δημιουργήθηκε το 2020 από μία ανανεωμένη ομάδα εξειδικευμένων ατόμων στην ένδυση και στον σχεδιασμό με ξεχωριστές, πρωτότυπες θεματικές περιοχές που εκτυπώνονται με την καθοδήγηση-εάν είναι επιθυμητό- και υπόδειξη του πελάτη. Αποτελεί μια ολοκαίνουρια υπηρεσία της εταιρίας μας, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και των νέων τεχνολογιών και  στις υψηλές απαιτήσεις του χώρου με απόλυτη επιτυχία. Με το σύνθημα “Let’s Print” σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε από πολλά σχέδια, ρύσεις, φωτογραφίες, χρώματα, συνδυασμούς, μεγέθη, αυτό που ικανοποιεί τις ανάγκες και το γούστο σας  και σας κάνει να αισθάνεσθε ανανεωμένοι και χαρούμενοι με την επιλογή σας. Καθημερινά, η ομάδα μας θα σας ενημερώνει για προσφορές, δώρα, νέες παραλαβές, νέα σχέδια και ιδέες, με βάση τις τάσεις της μόδας και τις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις σας. Γιατί στην ομάδα μας καθένας σας είναι εντελώς μοναδικός!!!!

Σημείωση:

Μπορείτε να μας βρείτε και δια ζώσης στο κατάστημά μας στον Λιμένα Χερσονήσου, Ελευθερίου Βενιζέλου 73, εάν επιθυμείτε να μας συναντήσετε και από κοντά και να γνωρίσετε και τον τρόπο με τον οποίο «αγκαλιάζουμε» την κάθε παραγγελία σας!